Bróker Marcsika Miamiban is feltűnt

Karcag kerékpáros SZEMÉLY utcakép üzlet Karcag, 2015. április 15.
A Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. karcagi fiókja 2015. április 15-én. Mintegy kétmilliárd forint körülire becsülhető az az összeg, amely a fő tevékenységként utazási irod
Karcag, 2015. április 15. A Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. karcagi fiókja 2015. április 15-én. Mintegy kétmilliárd forint körülire becsülhető az az összeg, amely a fő tevékenységként utazási irodaként működő, de pénzügyi tevékenységet is folytató Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-nél eltűnhetett. Az ügyben a rendőrség nyomoz, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti vizsgálatot indított, és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) is vizsgálatot kezdeményezett. MTI Fotó: Bugány János
Vágólapra másolva!
A Kun-Mediátor Károsultak Facebook csoportjában publikáltak egy videót, amelyen feltűnik Marcsika, vagyis Dobrai Sándorné, a Kun-Mediátor körözés alatt álló ügyvezetője.
Vágólapra másolva!

A videón egy Miamiban 2010-ben megrendezett esküvő látható. A 3 perces kisfilmen többször feltűnik Dobrai Sándorné, aki kisebbik lánya haját igazgatja, vagy egy asztalnál ülve kevergeti az italát.

A videó a Haring Photography oldalára lett feltöltve. A cég az írja a honlapján, hogy tengerparti esküvők fotózására specializálódott. A képeket és a videót Häring Ottó, egy díjnyertes esküvői fotós készítette.

Csak az ijfú párnak 1 millióba kerül az esküvő

Miami esküvőszervezéssel foglalkozó utazási irodák honlapja szerint egy alap esküvői díjcsomag, ami a ceremóniára vonatkozik, 375 ezer forint. A boldogító igent a fehér homokos óceánparton, pálmafák alatt mondhatja ki az ifjú pár. A Palm Travelnél az Origónak azt mondták, az ifjú párnak egy egyhetes Miami kint tartózkodás, 3 csillagos szállodai ellátással és repülőjeggyel, megközelítőleg 1 millió forintba kerül.

10-20 milliárd forint tűnt el a Kun-Mediátornál

Nyolcszáznál is több a Kun-Mediátor-ügy károsultjainak a száma. A károsultak egy részét képviselő dr. Dobrossy István ügyvéd azt mondta, kezdeményezni fogják a Kun-Mediátor Kft. felszámolását. Az ügyvéd szerint 10-20 milliárd között lehet a kár.

A Kun-Mediátor Kft. az átlagosnál magasabb hozamokat ígért Forrás: MTI/Bugány János

A rendőrség április 14-én tette közzé: sikkasztás bűntettének gyanúja miatt nyomozást indított, miután a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá befektetésükhöz. A feljelentők az átlagosnál magasabb kamat reményében helyezték el megtakarításaikat a kft.-nél.