A legjobb 35 év alatti vezetőt keresik

Vágólapra másolva!
Fiatal vezetőket díjaz a Fiatal Vezetők Akadémiája. Szeptember végéig lehet pályázni az elismerésre. A díj létrehozásával arra szeretnének rámutatni, hogy fontos a vezetői készségek tudatos fejlesztése.
Vágólapra másolva!

Ajánlások nélkül nem lehet pályázni

Idén először hirdeti meg a Fiatal Vezetők Akadémiája „Év fiatal vezetője – 2015” díjat. Az új elismerésre olyan 35 év alatti vezetők pályázhatnak, akiknek legalább egyéves vezetői tapasztalatuk van, és legalább öt főből álló csapatot irányítanak. A pályázóknak a prezentáció mellé csatolniuk kell több ajánlást is, hogy a bírálók meggyőződhessenek, valóban díjra érdemes jelöltekkel állnak szemben. Szeptember végéig lehet pályázni, az ünnepélyes díjkiosztó pedig novemberben lesz. A győztesről neves szakmai zsűri dönt.

Fontos, hogy mi van a sikerek mögött

A pályázat kiíróit pozitív meglepetésként érte, hogy a csatlakozás reményében megkeresett vállalkozások nagy lelkesedéssel üdvözölték a díj létrehozását. Ezek szerint ők is úgy érzik, hogy a vezetési képességek megléte és fejlesztése még nem kapott elég hangsúlyt az üzleti életben. „Olyan elismerést akartunk megteremteni, amely a vezetés olyan szegmenseit hangsúlyozza, amelyek túlmutatnak a sikeres egyéni eredményeken, a hatékonyságon, a menedzseri szintű feladatok megfelelő ellátásán” − mondta Tóth Annamária, a Fiatal Vezetők Akadémiáját működtető Coaching Team szakmai vezetője.