Tízmilliárdos tendert nyert a felcsúti polgármester cége

Mészáros Lőrinc avatás Foglalkozás Közéleti személyiség foglalkozása KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ polgármester politikus SZEMÉLY traktor ÜNNEP Alcsútdoboz, 2014. november 18.
Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölg
Alcsútdoboz, 2014. november 18. Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Gáterősítési munkát nyert el Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. és a Békés Drén Kft. alkotta konzorcium. Az egyszereplős közbeszerzésen nettó 9,9 milliárd forintot nyertek.
Vágólapra másolva!

Verseny nélküli közbeszerzésen nyert újabb munkát Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége, írja a Napi.hu. A néhány év alatt a száz leggazdagabb magyar közé bekerült vállalkozó Mészáros és Mészáros Kft.-je konzorciumtársával, a Békés Drén Kft.-vel együtt az Országos Vízügyi Főigazgatóság közbeszerzésén futottak be, amit a Közép-Tisza-vidéki, az Alsó-Tisza-vidéki, a Körös-vidéki és a Tiszántúli vízügyi igazgatóságok területére eső árvízvédelmi munkák elvégzésére írtak ki.

Nagyot nyert Mészáros Lőrinc cége Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A szerződés előzetesen becsült értékénél közel 3 millió forinttal drágábban, nettó 9,9 milliárd forintért vállalták a kivitelezést.