Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Igyon egy pohár bort, és kössön üzletet!

Vágólapra másolva!
A Business Wine sétáló borkóstoló és üzletember találkozó események exkluzív helyszínen az üzleti szférában mozgó emberek kötetlen találkozója.  Üzlet, egy pohár bor mellett - ütőképes kombináció, cégvezetőkre szabva.
Vágólapra másolva!

Miért indult?

A rendezvény kötetlen hangvételű sétáló borkóstolóval egybekötött vezető beosztású emberek, vállalkozók, üzletemberek és ambiciózus fiatalok találkozója. A Business Wine célja egy újszerű és formabontó rendezvény sorozat indítása, ami a vállalkozók, leendő vállalkozók, üzletemberek körében népszerűsíti a magyar bor kultúráját és sokszínűségét, lehetőséget ad borászatok bemutatkozására és piacra jutásában, megteremtve a kapcsolatot a borászatok és a bor iránt érdeklődő vendégek között, bevonva a gasztronómiát és a kézművességet is.

Mi a cél?

Egy üzletembereknek, vállalkozóknak szóló rendezvény sorozat kiváló alapját tudja képezni a bor, ahol egy pohár bor és gasztronómiai ínyencségek mellett tájékozódhatnak, tanulhatnak, ismerkedhetnek, társaloghatnak, tapasztalatot cserélhetnek, és persze üzleti kapcsolatokat alakíthatnak ki a vendégek, kötetlen hangnemben, vagy éppen csak jól érezhetik magukat. Célunk olyan értékközösség teremtése amivel hozzájárulunk a fiatalok vállalkozói kedvének növeléséhez, és mélyebb dimenzióban a bor ágazat és a KKV szektor fejlődéséhez is.
Minden rendezvény valamilyen tematika jegyében zajlik előadásokkal, meghívott vendégekkel, tréningekkel, meglepetésekkel.

Forrás: Business Wine

A Business Wine rendezvények főszervezője a Terroir Consulting borászati kereskedelmi és tanácsadó iroda, amelynek fő célkitűzése a Magyarországon tevékenykedő kis - és közepes méretű borászatok piacra jutásának támogatása, pozíciójuk erősítése, teljes körű kereskedelmi és marketing tevékenységük támogatása. A Business Wine rendezvényein keresztül nyújtunk a borászatok számára tényleges piaci csatornát, bemutatkozási lehetőséget az üzleti körökből meghívott vendégek részére.

Sétáló borkostóló, 3D nyomtatás


​​A rendezvény kötetlen hangvételű sétáló borkóstolóval egybekötött vezető beosztású emberek, vállalkozók, üzletemberek és ambiciózus fiatalok találkozója. Gasztronómiai ínyencségek kíséretében, egy pohár bor mellet tájékozódhatsz, ismerkedhetsz, üzleti kapcsolatokat építhetsz, tanulhatsz, tapasztalatot cserélhetsz vagy csak egyszerűen jól érezheted magad. A KKV szektor és az üzleti szféra sikeres és igényes résztvevőinek találkozója exkluzív környezetben, fiatal borászok kiváló boraival, a gasztronómia jeles képviselőivel, és ha ez nem lenne elég a helyszínen lehetőséged van elkészíttetni álmaid weblapját, és kinyomtatni akár egész alakos önmagadat 3D nyomtatással.

Részletes program

A rendezvény tematikája: innováció
18:00 A rendezvény kezdete
18:00 - 22:30 Sétáló borkóstoló és gasztronómiai élmény kóstoló
18:15 - 18:20 Blaskovics Dávid köszönti a vendégeket - FIVOSZ
18:20 - 18:30 Magyarországon elsőként a Wezzpage bemutatja a teljes képernyős, otthon szerkeszthető weblapot - Balla Péter kereskedelmi vezető
18:30 - 18:40 Eteley Gábor a Bordinasztia Invest alapító tulajdonosa - a bor, mint értékteremtő befektetési üzletág
18:40 - 19:00 Borszakkör Workshop - Gonda Anna borász, a Borszakkör alapítója
19:00 - 20:30 A BCC bemutatja: üzlet, egy pohár bor mellett - ütőképes kombináció, cégvezetőkre szabva
19:00 - 22:00 Blueprint real time 3D nyomtatás
21:30 Tombolasorsolás
22:30 A rendezvény vége

Jelentkezni még korlátozott számban lehetséges.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről