Megvan az angolok első nagy Eb-hiányzója

Alex Oxlade-Chamberlain, Arsenal, foci
Arsenal's English midfielder Alex Oxlade-Chamberlain reacts after missing a chance during the UEFA Champions League Group F football match between Arsenal and Olympiakos at The Emirates Stadium in north London on September 29, 2015. AFP PHOTO / GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
Biztosan kihagyja a nyári franciaországi Európa-bajnokságot Alex Oxlade-Chamberlain, az Arsenal angol válogatott játékosa, aki térdsérülése miatt két hónap pihenőre kényszerül.
Vágólapra másolva!

A szezonban 22 bajnokin és öt Bajnokok Ligája-mérkőzésen lépett pályára Alex Oxlade-Chamberlain, az Arsenal középpályása, aki február 23-án, a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntőn megsérült, és bár reménykedett az Európa-bajnoki szereplésben, nem lehet ott a franciaországi tornán.

Az Arsenal francia menedzsere, Arséne Wenger elárulta, hogy játékosa a hét elején már az U21-esek között pályára lépett volna, azonban újabb térdsérülést szenvedett.

Alex Oxlade-Chamberlain nem lehet ott az Eb-n Forrás: AFP/Glyn Kirk

„Nincs esély az Eb-szereplésre. Beszélgettem vele és a csapat orvosaival, azt mondták, júliusban térhet csak vissza” - mondta Wenger.