Nézze meg az elsők között, hogyan lopja vissza Luc Besson a nácik aranyát!

J.K. Simmons, Renegátok
J.K. Simmons a Renegátok című filmben
Vágólapra másolva!
Ha kíváncsi, hogyan üvöltözik a Whiplash pszichopata jazztanára elit kommandósokkal, és megnézné, hogy az Elrabolva és A feláldozhatók 2 alkotói milyen akciófilmet hoztak össze egy víz alatti aranyrablásról, játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Renegátok premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

Luc Besson álmából felkeltve is kiráz magából egy amerikai B-filmet, aztán legyártja olcsón, Európában. Ha jobb napja van, akkor olyan tököset csinál, mint az Elrabolva, ha rosszabb, akkor olyan fárasztót, mint a Párizsból szeretettel.

Ezúttal egy akciófilm-specialistával, A feláldozhatók 2, a Jack Reacher: Nincs visszaút, és A hét mesterlövész remake írójával, Richard Wenkkel dobott össze egy kalandos sztorit, amelyben amerikai elit kommandósok igyekeznek visszalopni Szarajevóból a nácik elsüllyedt aranyát. Ezt a forgatókönyvét Steven Quale-re, A vihar magja és a Végső állomás 5. rendezőjére bízta, a filmbe pedig J.K. Simmons mellett elcsábította Ewen Bremnert a Trainspotting-ból és Sullivan Stapletont, a 300: A birodalom hajnala főhősét is.

Sullivan Stapleton a Renegátok című filmben Forrás: Vertigo Média

A kommandósok persze a saját szakállukra dolgoznak a polgárháború sújtotta Boszniában, és természetesen a szerb rosszfiúk is vadásznak rájuk, de a parancsnokuk sem dédelgeti őket, akit a Whiplash-sel Oscar-szobrot nyert J.K. Simmons alakít a tőle megszokott vehemenciával. „Úgy gondolta, hogy tankkal keresztülhajtani fél Szarajevón jó ötlet?” – tolja le Stapleton kommandósát az eligazításon, és azt is el tudjuk képzelni róla, hogy ő veszi rá a katonákat arra, hogy a kormány tudta nélkül szerezzék meg az aranyrudakat.

J.K. Simmons a Renegátok című filmben Forrás: Vertigo Média

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

A Sivatagi cápák című filmben próbálnak amerikai katonák aranyat lopni a saját szakállukra.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt a Cinema City Lurdy Ház moziba szeptember 5-én, kedden 19 órakor kezdődő vetítésünkre:

Ábel András, András István, Bartak József, Bíró Gyula, Boros Viktória, Cipudisz Alexandra, Csányi Klára, Dienes Andrea, Eszenyi Károly, Fáber Ágoston, Földes Károly, Garamszegi Péter,
Grőb János, Hajnal László, Jakab Áron, Jancsó Gábor, Jászberényi Dániel, Jenei Bernadett, Juhász Balázs, Juhász Brigitta, Kemenes Attila, Kenéz Attila, Kiss Éva, Kovács János, Legoza László, Lobog Gábor, Ludasi Zsuzsanna, Ludman Attila, Marus Gábor, Micsutka Sándor, Molnár Róbert, Nagy Edina, Nándor András, Németh Szabolcs, Osváth Ferenc, Ökrös Veronika, Pintenics Gábor, Pogácsás György, Pongrácz Péter, Prohászka Anita, Rákóczi Edina, Reszler Gergely, Straub János, Szalay Zoltán, Szuhai József, Tóth László, Varga Éva, Varga Kata, Virág Hajnalka, Zambelly Péter

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!