Vágólapra másolva!
Szabó Kimmel Tamás a Made in Hungaria után megint sármosan énekel, Stohl András szórakoztatóan gonoszkodik, és a legnagyobb magyar slágerek is új életre kelnek. Ha kíváncsi az év bulifilmjeként reklámozott Pappa piára, játsszon velünk, és a premier napján nézheti meg a magyar musicalt.
Vágólapra másolva!

Nagy Feró és unokája, Szabó Kimmel Tamás romkocsmát nyitna, Stohl András nagyvállalkozója viszont ledózeroltatná a Duna-parti viskójukat: ebből fakad a konfliktus a Pappa piá-ban, ahol persze mindenki dalban mondja és táncolja el az érzelmi és pénzügyi problémáit. Reviczky Gábortól Dobó Katán át Szabó Simonig sok híres színész, a Macskafogó dalától a Menj tovább!-ig pedig még több híres sláger fog felbukkanni a filmben, amit a Hollywoodból hazatért Csupó Gábor rendezett.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

A Simpson családban dolgozott animátorként a Pappa pia rendezője, Csupó Gábor.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt a Cinema City Allee moziba augusztus 15-én, kedden 19 órakor kezdődő vetítésünkre:

Bartak József, Fancsali Barnabás, Gergye Szilárd, Jenei Bernadett, Káldi Szabolcs, Marusa Sándor, Millisits Sándor, Nagy Emese, Pesti Barbara, Pogácsás György, Sándor Szilvia, Szentiványi Dóra, Tolnai Dénes, Vinkler Dezső, Zsigmond Zsanett

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!