Nézze meg az elsők között az új King Kong-filmet!

Kong: Koponya sziget
Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, mihez kezd magával King Kong a vietnami háború idején? Játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Kong: Koponya-sziget premier előtti vetítésére. A szereposztás fantasztikus: az Oscar-díjas Brie Larsonba szerethet bele az óriásmajom, Tom Hiddleston mellett Samuel L. Jackson, John C. Reilly és John Goodman is a mitikus szigeten küzd majd a túlélésért.
Vágólapra másolva!

Peter Jackson King Kong-filmje óta mindössze tizenkét év telt, nem értettük, miért jó ötlet leporolni az óriásmajom már sokszor feldolgozott legendáját. Az első előzetes láttán aztán teljesen elpárolgott a gyanakvásunk: a Kong: Koponya-sziget egy rikító színekben és humorban tobzódó, őrületes kalandnak ígérkezik, amely pont annyira veszi komolyan magát, amennyit egy toronyház méretű gorilláról szóló film még pont elbír.

A szereposztás egész egyszerűen bámulatos. A szoba főszerepéért Oscarral jutalmazott Brie Larson most tűnik fel először nagyszabású látványfilmben, a szigetre vele tart a Marvel-univerzum Lokija, Tom Hiddleston, aki most egy jóravaló fickó bőrébe bújik. A katonai támogatást Samuel L. Jackson biztosítja, a bajt pedig John Goodman okozza, aki úgy csalta a szigetre a felderítő csapatot, hogy elfelejtette megemlíteni, hogy azt szörnyek népesítik be.

John C. Reilly, Brie Larson és Tom Hiddleston a Kong: Koponya-sziget című filmben Forrás: InterCom

King Kong még a kezelhetőbb fajta lesz, a régi filmekhez hasonlóan most is összehaverkodik majd pár emberrel, de a föld alól előbújó, történelem előtti szörnyek már egyértelműen arra utaznak, hogy elpusztítsák a betolakodókat. És mikor már sok lesz a pusztításból, előugrik az árnyékből a kissé zakkant Robinson Crusoe-t játszó John C. Reilly, aki a humorért felel majd a filmben.

Ha már a vietnami háború idején játszódik a film, akkor a lehető legjobb forrásból, az Apokalipszis most-ból inspirálódtak a Kong: Koponya-sziget alkotói. Ezt támasztja alá a látványfilm színpalettája és a hozzá készült klassz moziplakátok is. Én például irtó boldog lennék, ha ez a poszter felkerülne a falamra, ezt a gyönyörű, az avatatlan szem számára túlzsúfoltnak tetsző műalkotást pedig nem lehet másként leírni, mint hogy valakinek elgurult a gyógyszere.

Képkocka a Kong: Koponya-sziget című filmből Forrás: InterCom

A nőnapot március 8-án ünnepeljük, ugyanezen a napon lesz a Kong: Koponya-sziget premier előtti vetítése is. Ha nem csal a szimatom, ez az esti mozizás egy olyan ajándék lehet, amit utána még sokat fognak emlegetni a párjukkal.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Melanie Griffith-tel nem került közeli kapcsolatba King Kong.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt március 8-án, szerdán 19 órakor kezdődő vetitésünkre a Westend mozi 2-es termébe:

Babucs Andrea, Bartak József, Bihari Norbert, Bodor Anita, Boros Attila, Danka-Tóth Edina Anita, Farsang Judit, Halla József, Ibrányiné Kvasz Szilvia, Jenei Bernadett, Kerek Orsolya, Kocsis Tamás, Kósa Tamás, Köles Tamás, Laczkó András, Lázár Róbert, Maros Lilla, Matuszka Máté, Meixner Ágnes, Mennesdorfer Krisztina, Mesterházy Attila Tibor, Molnár Dóra, Molnár Gábor, Murguly Péter, Nagy Béla, Nagy Dóra, Németh Andrea, Németh-Simon Zsanett, Nikl Nándor, Oláh László, Örs Giday, Papp Árpád, Papp Zsuzsanna, Paragh Brigitta, Pétsy Zsolt, Rákóczi Edina, Reitinger Mercédesz, Rezi Levente, Schmotzer Kristóf, Simon János Bálint, Steier László, Székely Gábor, Szirák Zoltán, Temesi Dénes, Tomcsányi Gergő, Tóth Balázs, Tóth László, Váli Endre, Varga Ibolya, Vörös Bálint és Zambelly Péter

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!