Nézze meg az elsők között Ben Affleck új akciófilmjét!

A könyvelő
Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, hogyan játszik el Ben Affleck egy autista férfit, aki a számok mellett a fegyverekhez is kiválóan ért? Ha igen, játsszon velünk, és jegyert nyerhet A könyvelő premier előtti vetítésére.
Vágólapra másolva!

Batman legújabb megformálója, Ben Affleck egy autista szuperhőst formál meg A könyvelő-ben. Több kritika is kiemeli a film kapcsán, hogy a színész úgy viselkedik, mintha benne maradt Bruce Wayne szerepében, az előzetesből is az tűnik ki, hogy a címszereplő arcáról csak nagyon kevés érzelmet fogunk tudni leolvasni.

Christian Wolff kiválóan ért a számokhoz és a fegyverekhez, viszont az emberi kapcsolatokat rendkívül ügyetlenül kezeli. Bűnözőknek intézi a könyvelést, amúgy pedig csendes egyhangúságban telik az élete. A legfontosabb, hogy pontosan úgy álljon a tükörtojás a tányéron, ahogyan azt ő szeretné.

A könyvelésben profi férfit egy szövetségi ügynök, a Whiplash-ért Oscar-díjjal jutalmazott J.K. Simmons üldözi, aki elől úgy próbál meglógni, hogy bűnözők után egy legális cégnél vállal munkát. Ott ismerkedik össze Danával (Anna Kendrick), a vállalat egyik munkatársával, aki elsőként vette észre, hogy valami nincs rendben a cég pénzügyeivel. Új munkahelyén zavaros ügybe keveredik Wollf, közben pedig Danához is megpróbál közeledni a maga ügyetlen módján.

Ben Affleck A könyvelő című filmben Forrás: InterCom

A sok fordulattal és visszaemlékezéssel tarkított filmben a számok helyett fokozatosan a fegyverekre tevődik át a hangsúly, és kiderül, hogy a címszereplő a gyilkolásban is profi. A könyvelő-t Gavin O’Connor rendezte, akinek eddig a Warrior – Az utolsó menet volt a legnagyobb dobása.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

Bostonban játszódik Ben Affleck első két rendezése, a Hideg nyomon és a Tolvajok városa.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt október 25-én, kedden 19 órára a Westend moziba:

Bak Sándor, Bakainé Gál Adrienn, Bakonyi Melinda, Bárdos Kitti, Beke-Szabó Pálma, Besze Csilla, Borgó Gábor, Czibolya Balázs, Farkas Adrienn, Fáy Eszter, Halas Gergő, Jakab Áron, Janka Richárd, Károlyiné Androsics Csilla, Kelcz Attiláné, Kelemen Nóra, Kóczián Gabriella, Kórizs Mihály, Labundy Dávid, Lingenberger István, Mailát Levente, Mák Anikó, Meixner Ágnes, Micsinyei László, Molnár Edina, Monek Györgyi, Nagy Dóra, Nyúl István, Party Zoltán, Pásti Szabolcs, Pöszmet András, Rácz Éva, Székely Gábor, Tóth Gyöngyi, Valasinyovszki Lilla

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!