Vágólapra másolva!
Ha szeretné látni, hogyan harcol Bicskey Lukács és a nindzsaruhába öltözött Kulka János a magyar pusztában, játsszon velünk, és nyerjen jegyet az Argo 2 premier előtti vetítésére! 
Vágólapra másolva!

Többször csúszott az Argo folytatásának a bemutatója, de most már betonba van vésve az időpont, április 30-tól bárki megnézheti Balog Tibi és suttyó gengsztertársainak a küzdelmét egy felbecsülhetetlen értékű adathordozóért. Azok a szerencsés rajongók, akiket kisorsolunk, mindenki másnál előbb láthatják a folytatást.

Balog Tibiék ismét egy olyan kényes ügybe tenyerelnek bele, ami hamar túlnő rajtuk. Árpa Attila akcióvígjátékában Kulka Fekete Lótusz nevű nindzsája mellett a szlovák hadsereg és az Ignite nevű hardcore zenekar énekese, Téglás Zoltán alakított bérgyilkos is beszáll a küzdelembe.

Bicskey Lukács az Argo 2 című filmben Forrás: InterCom

A régi arcok közül Balog Tibi és a teljes brigádja visszatér, vagyis ismét láthatjuk Kovács Lajost, Bicskey Lukácsot, Kiss Józsefet és Scherer Pétert szerencsétlenkedni a sok nagymenő bűnöző között. Új szereplőként üdvözülhetjük majd Bán Jánost és Nagypál Gábort. Az útobbi színész Hangyás Dzsonit játssza, aki alakításakor "130 kilónyi őrületet préselt a 65 kilós testébe".

Árpa Attila magabiztos volt az őszi sajtótájékoztatón, azt mondta, hogy „baszott jó” lett a film. A tesztvetítéseken is kedvezően reagált a közönség: "Az első tíz percben néma csend volt, aztán másfél órán át röhögtek. A finálé láttán aztán megint elhalkultak, sokkolta őket és izgultak nagyon". Elmondása szerint az első rész ismerete nélkül is lehet majd élvezni a második részt, legfeljebb "néhány helyen nem fogják érteni, miért nevet körülöttük mindenki".

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Árpa Attila nem szerepelt a Kémjátszmában.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt április 29-én, szerdán 20 órára a MOM Park moziba:

Bahil Katalin, Balázs Bálint, Brekk János, Frisch Gábor, Kalmár Zsófia, Kovács Tibor, Lendvai Mónika, Madroszkiewicz Márk, Mayer István, Müller Mónika, Pátrovics Erika, Timár Judit

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szontyolodj el, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!