Vágólapra másolva!
Olivia Wilde meghal, visszatér a halálból, de már nem önmaga. Ha szeretné látni, hogyan mészárolja le kollégáit a gonosz által megszállt orvosnő, játsszon velünk, és jegyet nyerhet A Lazarus hatás című horrorfilm premier előtti vetítésére az Origo Filmklubba. 
Vágólapra másolva!

Még nem készült olyan horror, amiben a halált akarták legyőzni az emberek, és ebből jól jöttek volna ki – ebben A Lazarus hatás sem kivétel. Egy kutatócsoport azon ügyködik, hogy egy szérum segítségével újraélesszék az elhunytaknak. A kísérlet sikeresen zárul, feltámasztanak egy kutyát, később aztán egy emberen is kénytelen kipróbálni a szérumot, mivel Wilde karaktere egy munkahelyi baleset következtében meghal.

A feltámasztott nő egyre kevésbé hasonlít régi önmagára, egyre több jel utal arra, hogy visszatértével a gonosz lépett át a mi világunkba. A beágyazott előzetesben több vérfagyasztó példáját is láthatjuk annak, mit művel a nő testébe költözött, nem evilági lény. Wilde életükért küzdő kollégáit Mark Duplass, Evan Peters, Sarah Bolger és Donald Glover alakítják. David Gelb rendezőnek ez az első horrorfilmje, Szusiálmok című remek dokumentumfilmjét a magyar mozik is bemutatták.

Olivia Wilde A Lazarus hatás című filmben Forrás: Big Bang

Wilde a The Daily Show-ban mesélte el, hogy ő nagy rajongója a műfajnak, egyik nagy kedvence a Ragyogás, és mindig is szerepelni akart egy horrorfilmben, de nem akart a hisztiző nő lenni, aki mindig csak fut valami elől. A kívánsága teljesült, itt most mindenki előle fog menekülni.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Richard Burton volt az a híres hollywoodi filmcsillag, aki Suzy Miller és James Hunt közé állt, és akinek a Hajsza a győzelemért című filmben is elhangzik a neve.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt április 8-án, szerdán 19 órára a Lurdy Ház mozi 9-es termébe.

Apáti-Gárdonyi Edina, Asztalos Katalin, Badó Attila, Balatoni Géza, Balogh Dorottya, Bedekovits Tibor, Benedek Olivér, Bihari Norbert, Borgó Gábor, Buzinkai István, Csató Anikó, Csizmadia Marianna, Deák József, Diószegi Beáta, Farády Tamás, Ferenczi Imre, Fróna István, Gál Éva, Gergely Tamás, Hajnal László, Jancsár Petra, Jászberényi Dániel, Juhász Brigitta, Kanyári László, Katrinecz Krisztina, Királymezei Richard, Kovács Mónika, Krucsó Kitty, Laczkó András, Menyhárt Attila, Mikula Pál, Nagy Anna, Polt Mária, Tichy Katalin, Tóth Olivér, Urbancsek Lajosné, Váti Evelin, Zsoldos Dániel

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szontyolodj el, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!