Óriási siker a Most vagy soha! a magyar mozikban

Most vagy soha!
Vágólapra másolva!
Több mint 75 ezren látták a látványos magyar történelmi filmet a bemutató hétvégéjén. Ezzel a Most vagy soha! az ünnepi hétvége legnézettebb alkotása lett a hazai filmszínházakban.
Vágólapra másolva!

Szenzációsan indított a magyar mozikban a Most vagy soha!: március 14. és 17. között 75 551 néző látta, vagyis több mint 20 ezerrel több jegyet adtak el rá, mint a tavasz első számú hollywoodi blockbusterére, a második helyre visszazuhant Dűne 2-re (50 029).

Ahogy arról beszámoltunk, a márciusi ifjaknak emléket állító magyar történelmi kalandfilm Londonban is sikerrel mutatkozott be, ahol vastapssal fogadta a közönség.

A Most vagy soha! fantasztikus indítása nem csak a nézőszámban, de a bevételben is kiemelkedő: a 75 551 eladott jegy 162.070.136 forint bevételt generált, ezzel a Most vagy soha! minden idők legnagyobb első hétvégi bevételét érte el a magyar filmek mezőnyében, és első hétvégi nézőszámát tekintve is a Covid utáni időszak legsikeresebb honi alkotása.

 

Sőt, 2024 eddigi második legnagyobb bevételét könyvelte el, csak a Dűne: 2. rész előzi meg az első hétvége jegyértékesítése alapján.

A hétvége harmadik legnézettebb filmje a szintén friss premier Kung Fu Panda 4.: a családi animációt 27 497 néző látta.

A Most vagy soha! kimagasló sikerének köszönhetően 34,3 százalékkal nőtt a hazai filmszínházak eredménye - derül ki a Filmforgalmazók Egyesülete friss adatsorából.