Mark Wahlberg pelenkát cserél és bérgyilkosokat öl a legújabb filmjének előzetesében

Family Plan
Vágólapra másolva!
December közepén érkezik az Apple TV+ kínálatába a The Family Plan (Családi terv) című vígjáték, amelyben Mark Wahlberg alakította kiugrott kém a feleségével és három gyerekükkel menekülnek Las Vegasba az őket üldöző bérgyilkosok elől. A filmhez megérkezett az első előzetes.
Vágólapra másolva!

December 15-től látható az Apple TV+-on a Simon Cellan Jones rendezte legújabb Wahlberg-film, amelyben az egykori rapper, később Oscar- és Golden Globe-jelölt színész egy olyan családapát alakít, akinek titkolnia kell a múltját.

A The Family Plan szinopszisa szerint az átlagos, kertvárosi autóügynök Dan Morgan (Mark Wahlberg) valaha magas szintű kormányügynökként iktatta ki az Egyesült Államok ellenségeit, és erről a családjának fogalma sincs. Amikor megjelennek a színen a férfi sötét múltjának visszatérő ellenségei, Dan bepakolja gyanútlan feleségét (Michelle Monaghan) valamint három gyereküket (egy lázadó tinédzser lányt, egy videójáték-megszállott fiút és 10 hónapos babát) a családi kisbuszba, és elviszi őket egy rögtönzött kirándulásra Las Vegasba. És amíg tart a családi vakációnak álcázott menekülés, Dan próbálja újraéleszteni magában rég nem használt szuperképességeit, lehetőleg úgy, hogy a családja ne fogjon gyanút.

Wahlberg és Monaghan mellett a filmben Zoe Colletti, Van Crosby, Saïd Taghmaoui, Maggie Q és Ciarán Hinds is szerepel. A forgatókönyvet David Coggeshall írta.