Michael Fassbender valóságos gyilkológép David Fincher legújabb thrillerének előzetesében

A gyilkos (Michael Fassbender)
Vágólapra másolva!
November 10-én érkezik a Netflix kínálatába David Fincher új thrillere, az azonos című francia képregénysorozat alapján készült A gyilkos. A velencei filmfesztivál versenyprogramjában is szereplő film főszerepét, egy precíz bérgyilkost Michael Fassbender alakítja, méghozzá a most megjelent előzetes alapján igen meggyőzően.
Vágólapra másolva!

A Mank után David Fincher újabb filmet készített a Netflix számára. A Matz (Alexis Nolent) és Luc Jacamon azonos című, 1998-as francia képregénysorozata alapján készült A gyilkosban Michael Fassbender egy profi bérgyilkost alakít, aki rutinból teljesíti a legkülönbözőbb megbízásokat, amíg aztán egy balul sikerült küldetést követően szembekerül megbízójával és menekülnie kell – de talán épp ennek köszönhetően tud kiugrani a lélekölő életéből.

A forgatókönyvet a Finchert sztárrá emelő Hetedik írója, Andrew Kevin Walker jegyzi, Fassbender mellet pedig Tilda Swinton, Charles Parnell, Arliss Howard Sophie Charlotte, Sala Baker, Kerry O'Malley, Emiliano Pernía és Gabriel Polanco is szerepel a filmben.

A 80. velencei filmfesztivál fődíjáért is versenyző film a tervek szerint november 10-én érkezik a Netflix kínálatába.