Minden kiderült Jeremy Renner súlyos balesetéről

Jeremy Renner
London, 2023. január 2. 2021. november 11-én készült kép Jeremy Renner amerikai színészről a Hawkeye című film bemutatóján, Londonban. A színész képviselője 2023. január 1-jén bejelentette, hogy Renner hóeltakarítás közben balesetet szenvedett otthonában, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Állapota kritikus, de stabil. MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer
Vágólapra másolva!
A súlyos balesete után lábadozó Jeremy Renner a kórházi ágyáról küldött szelfivel köszönte meg a közösségi médián a jókívánságokat. Közben az is kiderült, mi történt pontosan. 
Vágólapra másolva!

Az 51 éves filmsztár, aki több Marvel-filmben alakította Sólyomszemet, az Instagramon osztott meg fotót egy rövid képaláírással, amelyben megköszönte a rajongók "kedves szavait", és jelezte, hogy még nincs olyan állapotban, hogy bővebben írhasson.

A nevadai házában élő Rennert vasárnap helikopterrel szállították kórházba mellkasi trauma és ortopédiai sérülések miatt, és azóta meg is operálták.

A Washoe megyei seriff keddi sajtókonferenciáján a baleset körülményeit ismertetve elmondta, hogy Renner egy kocsijával a hóban ragadt családtagját akarta kiszabadítani. Hat és fél tonnás hókotrójával sikerült is eltakarítani az utat, majd kiszállt a munkagépből, hogy beszéljen a kocsiban ülő családtagjával. A hókotró azonban gurulni kezdett, Renner megpróbálta megállítani, de az elütötte.
A seriff hangsúlyozta, hogy a vizsgálat szerint baleset történt.