Romantikus vígjátékban tér vissza Richard Gere, Diane Keaton és Susan Sarandon

celebrity environment Horizontal
US actor Richard Gere arrives for the award ceremony of the German Sustainability Prize in Duesseldorf, western Germany, on December 7, 2018. (Photo by Henning Kaiser / dpa / AFP) / Germany OUT
Vágólapra másolva!
Többgenerációs romantikus vígjátékot rendez Michael Jacobs forgatókönyvíró-producer, aki Diane Keatont és Susan Sarandont is megnyerte a hollywoodi sztárszereposztáshoz - számolt be róla a deadline.com.
Vágólapra másolva!

A Maybe I Do című filmben Keaton és Sarandon mellett Richard Gere, William H. Macy, Emma Roberts és Luke Bracey is játszik. Jacobsnak ez lesz a rendezői bemutatkozása.

A rendező szerint a nézők már csak a parádés színészgárda miatt is meg akarják majd nézni a komédiát.

A forgatókönyvet is jegyző Jacobs hozzátette, hogy történetében a közös életét tervező Michelle (Roberts) és Allen (Bracey) meghívja szüleit, hogy kifaggassák őket a házasság előnyeiről, de mint kiderül, a szülők már igencsak behatóan ismerik egymást, ami némiképp megkérdőjelezi a házasság értékeiről hangoztatott nézeteiket.

Richard Gere Forrás: AFP/Henning Kaiser


"Nagyon örülünk, hogy egy ilyen többgenerációs, sztárokból álló színészgárdát sikerült toborozni egy olyan témához, amely mindenki számára ismerős: a szerelem, szakítás, aztán egy újabb szerelem" - mondta Dan Guando, a filmet fejlesztő Endeavor Content szóvivője.

A vígjátékot az Endeavor Content finanszírozza, és a produkciós munkában is részt vesznek Jacobsszal, Vincent Newmannel és Scott Mednickkel.

A produkciót a május 17-én kezdődő cannes-i filmfesztivállal párhuzamosan folyó filmvásáron is bemutatják.