Aggódva tekint a jövőbe a 102. születésnapját ünneplő Kirk Douglas

DOUGLAS, Michael; DOUGLAS, Kirk
Michael Douglas amerikai színész apja, Kirk Douglas és fia Cameron Douglas társaságában a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2018. november 6-án.
Vágólapra másolva!
Százkettedik születésnapját ünnepelte vasárnap Kirk Douglas amerikai színész-producer, Hollywood aranykorának egyik utolsó élő legendája, aki nagyon hálás a sorsnak a csodálatos életért, amelyet élhet, ugyanakkor aggódva tekint a jövő felé.
Vágólapra másolva!

- mondta a színész a dpa hírügynökségnek adott interjújában.

- hangsúlyozta Douglas.

Michael Douglas amerikai színész apja, Kirk Douglas és fia Cameron Douglas társaságában a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2018. november 6-án. Forrás: MTI/EPA/Nina Prommer

Elmondta, születésnapi kívánságként egy biztonságosabb világot szeretne a jövő nemzedékei számára.

- fűzte hozzá a Golden Globe-díjas színész.

Douglas a New York állambeli Amsterdamban született Issur Danielovitch Demsky néven, egy Oroszországból bevándorolt hétgyermekes zsidó család egyedüli fiaként. Édesanyja arra tanította, hogy mindig adjon a nála szegényebbeknek.

- idézte fel az interjúban, hozzátéve, hogy noha nekik maguknak is alig volt elég pénzük ennivalóra, az édesanyja mindig gondoskodott róla, hogy legyen valami a perselyben.

Jelenlegi mindennapjairól mesélve Douglas elmondta, hogy napközben asszisztensével dolgozik legújabb könyvén.

- jegyezte meg a színész.

Hozzátette:


Douglas menye, Catherine Zeta-Jones színésznő egy megható videóval köszöntötte fel vasárnap apósát.

- írta Instagram- bejegyzésében a színésznő.

Több évtizeden átívelő pályafutása során Douglas olyan klasszikusokkal írta be magát a filmtörténetbe, mint a Spartacus vagy A nap szerelmese.