Különös szilveszter: Megérkezett a BÚÉK előzetese

búék
Vágólapra másolva!
Goda Krisztina a Csak szex és más semmi óta különösen sikeres hazai filmek (Szabadság, szerelem, Kaméleon) rendezője régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval és ismert színészek segítségével kelti életre egy csupa fordulattal, meglepetéssel teli szilveszter éjszaka eseményeit. A BÚÉK december 6-án érkezik a mozikba, a film előzetese először az Origón látható.
Vágólapra másolva!

Az egyetlen, de számtalan fordulatot és meglepetést tartogató éjszaka történetét elbeszélő „hazudozós" vígjáték illusztris szereplőgárdával készült. Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Hevér Gábor, Szávai Viktória, Bata Éva, Mészáros Béla egy baráti társaság tagjait alakítják, akik közös szilveszteri vacsorájukon elhatározzák, hogy a mobiltelefonjaikat az asztalra kitéve minden bejövő hívást, sms-t és üzenetet megosztanak egymással. Csakhogy mindenkinek van valami titkolni valója, ezért a kezdetben szórakoztatónak tűnő játék hamar komolyra fordul, a kis elhallgatások után egyre komolyabb hazugságokra derül fény.

Barátságok és szerelmek érnek véget, és mindenki szembesül a „nagy kérdéssel", hogy az őszinteség vajon a legfontosabb vagy a legkártékonyabb dolog-e az emberi kapcsolatokban.