Kristen Stewart rendhagyó akcióval hívta fel magára a figyelmet Cannes-ban

Kirsten Stewart
Vágólapra másolva!
Spike Lee legújabb filmjének hétfői bemutatójára a cannes-i zsűri tagjaként érkező Kristen Stewart nem mindennapi dolgot művelt. Legalábbis rangos fesztiválokon szokatlan, hogy valaki cipő nélkül menjen végig a vörös szőnyegen, pláne ha a dress code-ra kényesen ügyelő francia seregszemléről van szó. Cannes-ban ugyanis megkövetelik az "illő öltözetet a vörös szőnyegen, hölgyek esetében a magassarkú cipő viselését is. 
Vágólapra másolva!

A vetítés előtt Stewart még gyönyörűséges magas sarkú Louboutinben pózolt a fotósoknak, majd fogta magát, és levette a cipőjét, hogy mezítláb vonuljon végig a vörös szőnyegen.

Kristen Stewart a cannes-i vörös szőnyegen Forrás: Joel C Ryan/Invision/AP/REX/Shut

Azt még nem tudni, hogy az Alkonyat-filmek sztárjának egyszerűen csak nyomta a lábát a méregdrága Louboutin, vagy ezzel a kis akcióval akart tiltakozni a fesztivál öltözködési szabályai ellen.

Emlékezetes, hogy 2015-ben valóságos "sarok-gate" ügy robbant Cannes-ban, amikor több nőt nem engedtek be a Carol című film vetítésére, mert lapos sarokban akartak bejutni a nézőtérre. Köztük egy producert is kitessékeltek a Palais-ból, aki hiába hivatkozott arra, hogy lábsérülése miatt nem tud megfelelő lábbelit viselni.