Beválogatta a Berlin Video Music Awards az első magyar tini thriller animációs klipjét

remélem schwechtje
Vágólapra másolva!
Schwechtje Mihály első játékfilmje, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) mozibemutatója szeptember 13-án lesz, de a filmhez készült videoklip (a Fran Palermo zenéjével) máris rangos berlini zenei fesztiválon került versenybe.
Vágólapra másolva!

Schwechtje Mihály első egész estés játékfilmje, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) az első magyar tini thriller. Mozibemutatója szeptember 13-án lesz. A filmbemutató felvezetéseképp készült egy animációs teaser a Fran Palermo zenéjével.

A film manga cselekményszálához illeszkedő anime máris elérte első sikerét: a klip versenyben lesz a Berlin Video Music Awards-on, amely a műfaj egyik legelismertebb díjátadója.

A klip a legjobb animáció kategóriában versenyez.

A videoklip-fesztivált május 23-26-a között rendezik meg. A klip rendezője szintén Schwechtje Mihály, az animáció Bera Nándor munkája, operatőre az Oscar-jelölt Testről és lélekről-t is fotografáló Herbai Máté, vágó Kővári Szabolcs, colorist Bognár Szandra (Studio Lamb), grafika Nagy Gergő és Bodonyi Gyula.

Schwechtje az Aki bújt, aki nem című rövidfilmjével a napokban versenyben szerepelt a 6. Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon, előtte pedig az HBO Terápia című sorozatának harmadik évadában működött közre rendezőként, valamint számos kisjátékfilmet jegyzett már.