Gary Oldman érdekelte a legtöbb nézőt a hétvégén

A legsötétebb óra
Vágólapra másolva!
Már nem a Jumanji-remake vezeti a box-office listát. Az első helyet átvette a Churchill életrajzi mozi, A legsötétebb óra, de a harmadik helyen is egy premierfilm, a Gengszterzsaruk szerepel.
Vágólapra másolva!

A hétvégén a legtöbb nézőt az Oscar-esélyes Gary Oldman nevével fémjelzett A legsötétebb óra című második világháborús brit életrajzi film vonzotta. Igaz, a mostani első 25 685 látogatója jócskán elmarad a megelőző hétvége no.1. 34 128 nézőjétől, amit akkor még a mostani második Jumanji - Vár a dzsungel hozott össze. A Jumanji-remake a legutóbbi hétvégén viszont már csak 23 968 nézőt vitt be a mozikba.

A legsötétebb óra Forrás: AFP/PERFECT WORLD PICTURES/WORKING TITLES FILMS

A mostani harmadik a Gengszterzsaruk: a Gerard Butler és 50 Cent főszereplésével készült akció-thrillerre 19 128-an voltak kíváncsiak.

A Star Wars: Az utolsó Jedik kettővel csúszott le a dobogóról, a hétvégén 12 636-an látták, míg a The Commuter – Nincs kiszállás című Liam Neesonos akciófilmet 16 595-en.

A Viszkis a múlt hétvégéhez hasonlóan kiszorult a legnézettebb 10 film közül, de a kilencedik héten átlépte a bűvös 300 ezret, a hétvégén 6 437 néző látta, ezzel össznézőszáma 305 631-re nőtt.