Mark Wahlbergnek mégsem kell a világ összes pénze

Mark Wahlberg és Michelle Williams A világ összes pénze díszbemutatóján
Vágólapra másolva!
A napokban kisebb botrányt kavart, amikor kiderült: A világ összes pénze című film újraforgatásakor Mark Wahlberg 1,5 millió dollárt kapott az extra forgatási napokért, míg Michelle Williams szinte ingyen állt a rendező, Ridley Scott rendelkezésére. Most Wahlberg úgy döntött, nagyvonalúan a Time's Up nőjogi kezdeményezésnek adja a 10 nap alatt megkeresett pénzt.
Vágólapra másolva!

Mark Wahlberget annyi támadás érte az elmúlt napokban, hogy most közleményben tudatta: lemond az újraforgatás alatt kapott pénzéről. A közleményt a Twitteren is megosztotta.

- áll a színész közleményében.

A Wahlberget és Williamst egyaránt képviselő WME színészügynökség ugyancsak nagyobb összeggel, félmillió dollárral támogatja a Time's Up-ot. Mint korábban kiderült, Williams szinte ingyen állt Ridley Scott rendelkezésére az újraforgatáskor, ám Wahlberg a korábbi szerződésére hivatkozva ragaszkodott az abban foglaltakhoz, és bevasalta a produkción a szerződés szerint őt megillető napidíjat.

Mark Wahlberg és Michelle Williams A világ összes pénze díszbemutatóján Forrás: Getty Images

Ezzel azonban mind a színész, mind a két sztárt képviselő WME, mind pedig Ridley Scott a támadások középpontjába került, mint akik fenntartják a nők és férfiak közötti béregynelőtlenségeket Hollywoodban.

- áll a WME közleményében.

Wahlberg és a WME felajánlásaira Michelle Williams, a Time's Up egyik alapítója is megszólalt.

- mondta Williams.

A film újraforgatására Kevin Spacey kirúgása miatt volt szükség, a szexuális zaklatásokkal vádolt Oscar-díjas színész volt a film eredeti főszereplője, de a botrányok kirobbanása után lecserélték Christopher Plummerre, így az összes jelenetet a kukában landolt, amelyet még Spaceyvel forgattak le.