Jó hír a Star Wars rajongóinak: lesz Obi-Wan Kenobi film

Vágólapra másolva!
Örülhetnek a Csillagok háborúja rajongói, úgy tűnik, a Disney 2019 elején elkezdi forgatni az Obi-Wan Kenobi ifjúkorát taglaló filmet.
Vágólapra másolva!

Amióta a Disney bejelentette, hogy antológiát csinálnak a Star Wars szereplőinek, a rajongók azzal bombázzák a stúdiót, mikor készül el az Anakin és Luke Skywalker jedimesterének, Obi-Wan Kenobinak szánt spin-off.

A The Hollywood Reporter már az év elején beszámolt arról, hogy a stúdió tervei szerint a Han Solo ifjúkorát megelevenítő film után a Kenobi mester korai kalandjait elregélő eposz következik.

Bár azt még nem tudni biztosan, hogy a címszerepben visszatér-e Ewan McGregor, az már egyre biztosabbnak tűnik, hogy a filmet a Billy Elliot rendezője, Stephen Daldry dirigálja majd, és körülbelül egy év múlva megkezdődik a forgatás.

Az Omega Underground vette észre, hogy a londoni Pinewood stúdióban a LucasFilm feje, Kathleen Kennedy és Tracey Seaward producer kapacitást foglaltak 2019 januárjára, és a foglalásban szerepel Daldry neve is.

Bár a Disney egyelőre nem erősítette meg a hírt, talán nem alaptalan úgy következtetni, hogy a 2019-es foglalás a Kenobi-előzménymozi forgatásához kell. Ez pedig, az eddigi Star Wars-filmek elkészülési idejét figyelembe véve azt jelenti, hogy körülbelül 2020 karácsonyán a rajongók végre újra szurkolhatnak egyik kedvenc SW-karakterüknek.

Addig is be kell érniük a Csillagok háborúja nyolcadik részével. A Star Wars: Az utolsó Jedik a héten debütál a mozikban.