Ryan Reynolds lesz a Pokémon-film főszereplője

Ryan Reynolds
Vágólapra másolva!
A játék és rajzfilm franchise Pokémonból élőszereplős mozifilm lesz. A Detective Pikachu címszerepét Ryan Reynolds vállalta el.
Vágólapra másolva!

A Pokémon igazi japán sikersztori, a Nintendo médiaterméke 1996-ban mutatkozott be, azóta világszerte 300 millió videojátékot, figuráihoz tartozó játékkártyákból pedig 23 milliárd darabot adtak el, és animációs sorozatként is népszerű volt, és több egészestés rajzfilm is készült a zsebszörnyek kalandjaiból.

Ryan Reynolds Forrás: Europress/Getty Images

A franchise most az Egyesült Államokban lelt új hazára, a Universal Pictures és a Legendary nagyszabású filmet készít a pokémonokból.

A legnépszerűbb figura, Pikachu szerepére sikerült megnyerni Ryan Reynoldsot, aki a The Hollywood Reporter értesülése szerint motion capture segítségével változik majd sárga szörnyecskévé, míg a többi szereplő „normáli" alakjában szerepel majd.

A film sztorija a tavaly piacra dobott Great Detective Pikachu videójáték ötletén alapul majd, amelyben a gamereknek a pokémonnal kellett különböző rejtélyes bűnügyeket megoldani.

A filmet Rob Letterman (Szörnyek az űrlények ellen, Libabőr) rendezi majd, Reynolds mellett Justice Smith és Kathryn Newton (Lady Bird) alakítják a főbb szerepeket.