Meg kellene dugnod, hogy rájöjjön, hogy leszbikus - mondta a híres rendező

2017.11.13. 16:36

Bár gyerekkora óta tudja, 18 éves korában még nem vallotta be magának Ellen Page, hogy a nőkhöz vonzódik, így szó szerint sokkolta, amikor az X-Men rendezője odaszólt egy mellette álló nőnek vele kapcsolatban. Más rendezők pedig szexuálisan zaklatták évekkel ezelőtt.

Ellen PageForrás: AFP/Tiziana Fabi

Ellen Page egy Facebook-posztban osztotta meg, hogy az X-Men: Az ellenállás vége című film rendezője mindenki előtt megalázta. A forgatáson ugyanis az akkor 18 éves színésznőre mutatott, miközben odaszólt a Page mellett álló, nála 10 évvel idősebb nőnek, hogy feküdjön le vele. 

Meg kellene dugnod, hogy rájöjjön, hogy leszbikus" - mondta Brett Ratner, akit homofóbiával vádol Page és azzal, hogy más nőket is verbálisan bántalmazott.

A színésznő ma már nyíltan vállalja homoszexualitását. Akkor is tudta, hogy leszbikus, de  - ahogy mondani szokták - még nem coming out-olt, így sokkolta a mondat - írja a Screendaily.com.

Fogdosták az asztal alatt

A hosszú posztból egyébként az is kiderül, hogy őt is zaklatták szexuálisan.

Amikor tizenhat éves voltam, az egyik rendező elvitt vacsorázni. Fogdosni kezdte a lábamat az asztal alatt, majd azt mondta, neked kell megtenned a lépést, én nem tehetem" - írta.

Juilanne More és Ellen Page a Freeheld című filmben. Page nyíltan vállalja a homoszexualitásátForrás: Lionsgate

Egy hónappal később egy másik rendező kérte tőle azt, hogy bújjon egy férfi ágyába és majd mondja el neki, milyen volt.

Azt akarom, hogy ezek a férfiak szembenézzenek azzal, amit tettek. Azt akarom, hogy ne legyen erejük. Azt akarom, hogy üljenek le és gondolják végig, hogy mik lennének az ügyvédeik, a millióik és a díszes autóik nélkül

- tette hozzá.

Bill Cosby-ról és Roman Polanskiról is írt és Woody Allenről sincs túl jó véleménye, akiről azt mondta, megbánta, hogy vele forgatott.