Így keveredik Matt Damon a romlottság legmélyebb bugyraiba

Julianne Moore és Matt Damon a Suburbicon
Vágólapra másolva!
Kíváncsi rá, milyen az egy csapásra széthulló mennyország George Clooney-módra? Ha igen, játsszon velünk, és nyerjen jegyet a meghökkentő fordulatokban bővelkedő Suburbicon premier előtti vetítésére!
Vágólapra másolva!

Az akciófilmjeiből ismert Matt Damon (Jason Bourne, Mentőexpedíció) ezúttal egy ötvenes évekbeli, tisztes, külvárosi amerikai családapát játszik a Suburbicon című filmben, méghozzá zseniálisan. Egy nap azzal kell szembesülnie, hogy idegen vannak a lakásában. Ebben a pillanatban a Lodge család élete örökre megváltozik. Damon, pontosabban Gardner Lodge olyan helyzetbe kerül, hogy a hagyományos módszerekkel már nem tudja megvédeni a családját, csak úgy, ha a romlottság mély bugyraiba ássa le magát. A film végére pedig a szép, zöld gyepes, álmos amerikai kisvárosban elszabadul a pokol.

Julianne Moore és Matt Damon a Suburbicon Forrás: Cinetel

A film forgatókönyve Joel Coent (Ave, Cézár!, Égető bizonyíték), Grant Heslovot (Műkincsvadászok, A hatalom árnyékában) és Matt Damon nem kevésbé híres barátját, George Clooney-t dícséri. Úgy hírlik, leginkább ez utóbbi írta ezt fekete humorral átszőtt thrillert, ami sok izgalmas percet ígér. Az asztálnál véres ruhában eszegető akcióhős mellett pedig nem kisebb színészeknek jutott szerep a filmben, mint Julianne Moore (Térkép a csillagokhoz, Vakság) vagy Oscar Isaac (Star Wars: Az ébredő Erő, Drive). A Suburbicon-t a hivatalos amerikai bemutató előtt egy nappal, október 26-án mutatják be a magyar mozik.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) választ volt, azaz Matt Damon

Ben Affleck-kel dolgozik a bostoni alvilág történetéről szóló sorozaton a Showtime megbízásából.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel az Arena plázába október 25-én, szerdán, 19:00-kor kezdődő vetítésünkre:

Balla Gábor, Barnóczky Bernadett, Bíró Andrea, Bottyán Péter, Duró Eszter, Farkas Tibor, Farkasné Eke Katalin, Gedei Zoltán, Gerencsér Krisztina, Hobok András, Horváth Péter, Ihász Gábor, Janiga András, Juhász Ádám, Karancs Balázs, Kiss Melinda, Korponai Nikolett, Kostya Olívia, Kovács Eszter,
Kovács Zoltán, Kovács Zoltán Tibor, Köbli András, Kulacs Gergő, Kunfalvi-Kovács Adrienn, Ludasi Zsuzsanna, Mészáros Johanna, Miskolci Judit, Molnár Edina, Molnár Zsófia, Návai Péter, Nyíri István Zoltán, Pálmai Péter, Pék Balázs, Porcsalmy Anna, Rácz Szilvia, Schneider Ági, Sebők Dávid, Szabó Nikolett, Szabó Réka, Szabó Zsuzsanna, Szalma Viktória, Száz Tibor, Szegedi András, Szigeti Edina, Szix Éva, Sztik Péter, Takacs Réka, Tóth Boldizsár, Vigh Andrea, Virág Hajnalka, Virányi Erika.

Amennyiben nem látja a nevét a fenti listában, ne csüggedjen, még rengeteg alkalma lesz az ingyen mozizásra!