Vágólapra másolva!
A porcelánbőrűek - mint Anne Hathaway, Amanda Seyfried és Amy Adams - a pasztellt szeretik. A nagyok - Nicole Kidman, Renée Zellweger és Catherine-Jones - szobrot faragnak magukból. És mindig vannak olyanok  - mint Naomi Watts vagy Halle Berry -, akik bármit vesznek fel, jól mutatnak. Látványos divatbakikból idén kevés volt, viszont igazán hódító megjelenésből sem sok. Sorra vettük az idei Oscar-gála szépséges színésznőit.
Vágólapra másolva!

26. Kristen Stewart

Szegény, az ember szinte sajnálja, hogy vörös szőnyegre kell mennie - már megint.

Forrás: AFP

- - -

25. Sally Field

Itt valami nagyon nem stimmel. Például a ruha...

Forrás: AFP

- - -

24. Sandra Bullock

Unalmas, lefutott, de legalább nem előnytelen. Bullock sosem volt egy divatikon, és ezen úgy látszik, nem is óhajt változtatni.

Forrás: AFP

- - -

23. Catherine Zeta-Jones

Lassan szobrot csinál magából - amire ennyi műtét után nem is olyan nehéz rájátszani. Így viszont egyre inkább kell használnunk a fantáziánkat vagy a memóriánkat, hogy az "eleven húst", vagyis a nőt is meglássuk benne...

Forrás: AFP

- - -

22. Nicole Kidman

Dettó. Csak neki legalább még a szerepekbe sikerül némi emberit csempészni. Bár a botox férfiasan küzd ellene...

Forrás: AFP

- - -

21. Kerry Washington

A fent említettek ellenéte: világos, hogy nem akarja eljátszani a dívát. Azt szereti, ha természetesen tud mozogni, és önmagának érezheti magát, ami feltétlenül jó irány. Végre felfedezett egy színt is - ami a Golden Globe-os szereléséhez képest mindenképp előrelépés -, már csak azt kellene elérni, hogy ne álcázza magát öreg néninek.

Forrás: AFP

- - -

20. Adele

Hát, nem lepődtünk meg. Ez nem valami levetett darab véletlenül?

Forrás: AFP

- - -

19. Helen Hunt

Így kell viselni a kort - és egy H&M ruhát!

Forrás: AFP

- - -

18. Jennifer Hudson

Példásan tartja a súlyát, remekül néz ki. Még ha halpikkelyekkel aggatta is tele magát.

Forrás: AFP

- - -

17. Reese Witherspoon

Még nem mentek le róla teljesen a szülés előtti kilók, de büszkén viseli, és ragyog. A ruha színe varázslatos.

Forrás: AFP

- - -

16. Amanda Seyfried

Ebben a ruhában csak egy bibi van: ha egyenes tartásban, álló helyzetben, egy fotó erejéig sem simul ki a dekoltázsán, akkor mi van, ha leül benne?

Forrás: AFP

- - -

15. Jennifer Aniston

Hibázni nem tud, úgyhogy csak kötözködni lehet vele, de valamiért mégsem az igazi ez a ruha, inkább olyan, mint egy jelmez. Kipróbálta, rendben, de legközelebb jobb lesz, ha visszatér a testhez simuló, finoman szexi darabokhoz.

Forrás: AFP

- - -

14. Salma Hayek

Tessék, nemcsak a dekoltázsával tud hódítani. Ki kínálja meg végre egy királynői szereppel?

Forrás: AFP

- - -

13. Jennifer Garner

Elragadó megjelenés - főleg egy olyan háromgyerekes anyukától, aki amúgy tényleg tréningben és pólóban tölti az életét, és előszeretettel viccelődik azon, hogyan pisili szembe csecsemő kisfia pelenkázás közben.

Forrás: AFP

- - -

12. Stacey Keibler - George Clooney

A hölgy olyan jól mutat a vörös szőnyegen, hogy ki tudja, talán mégis megtartja George Clooney. Most már csak gondol az idős éveire is! Ezzel a szakállal mindenesenestre elindult a Sean Connery-i úton.

Forrás: AFP

- - -

11. Charlize Theron

Kicsit a régi Sharon Stone-ra, kicsit a tavalyi Gwyneth Paltrow-ra emlékeztet, mégis kijött belőle valami új, és valami bájos.

Forrás: AFP

- - -

10. Zoe Saldana

Nem biztos, hogy a ruhától elájulnánk, ha csak a fogason lógva látnánk, de rá tökéletesen illik, és ehhez tényleg ilyen légies balerinának kell lenni.

Forrás: AFP

- - -

9. Amy Adams

Nem először öltözik pasztellszínű, habos ruhába, ez be is szokott válni nála. A porcelánbőrűek trendje amúgy is a még kevesebb szín, még több levegő.

Forrás: AFP

- - -

8. Samantha Banks

Remek választás egy kezdő sztártól, aki észre akarja vetetni magát. A ruhát egyszerű szabása, és a színe elegánssá teszi, az extra mély dekoltázs izgalmassá. Samatha Bankset pedig figyelemreméltóvá a tökéletesen kidolgozott teste. Michelle Rodriguez, jobb lesz, ha felkötöd a gatyád!

Forrás: AFP

- - -

7. Jennifer Lawrence

Mindenáron hercegnőt akarnak csinálni belőle, és ez nem is baj. Feltétlenül jobb, mint amikor explicit módon hangsúlyozzák dús idomait. De egyszer majd inkább a vagányságát kellene kidomborítani - addig érjük be egy menő lánccal.

Forrás: AFP

- - -

6. Renée Zellweger

A női Oscar-szobor maga. Vagy megműtötték a mellét, vagy zseniális a ruha szabása (Carolina Herrera, mint nála szinte mindig), mindenképp elképeszteően csinos. A sminkje is különleges, épp attól, hogy nem akart új színt hozni a képbe. Ettől nemcsak természetes, hanem új arcát is mutatja Zellwegernek. Ráfért már egy ilyen hódító szereplés.

Forrás: AFP

- - -

5. Anne Hathaway

Ne kerteljünk: ez a ruha a mellbimbókról szól. Régi trükk, már Marily Monroe-nál is használták (egy-egy gomb a ruha belsejébe varrva). Ezúttal azt üzeni: attól még, hogy csontsoványra fogytál, nem kell lemondani a melledről, Annie! Hol van már a régi jókislány?

Forrás: AFP

- - -

4. Naomi Watts

A ruha lehetne akár Niké istennőé is, de az ő szelíd arca még izgalmasabbá teszi. Így megvan benne minden: a harcias amazon, a hódító dizőz és a játékos színésznő is.

Forrás: AFP

- - -

3. Alicia Vikander

Mindenkitől különbözik, ettől máris nyerő. És ha még egy képen meg lehetne mutatni azt is, hogy elölről bájos kislány, hátulról pedig vamp - akkor végképp sikerülne érzékeltetni, milyen jól választott. Itt az új Marion Cotillard.

Forrás: AFP

- - -

2. Halle Berry

Ezt a ruhát még A nagy Gatsby jelmeztervezője is megirigyelhetné, olyan brilliánsan idézi az art deco világát. Halle Berry pedig - mint szinte mindent - előkelő vagánysággal viseli.

Forrás: AFP

- - -

1. Jessica Chastain

Így kell feledtetni egy divatbakit! A Golden Globe súlyos mellényúlása után most, a legfontosabb eseményen már a legszebbként tündököl. Az ő esetében mindig beválik a visszafogott színvilág, a finom elegancia, és az '50-es éveket idéző frizura. Nem rápakolni kell a szépségére, csak kicsalogatni. Hiszen natúran a legszebb...

Forrás: AFP