Simpsonék, az árvíz, meg a cseh szerelmesek

Vágólapra másolva!
A családi filmek kategóriájában A Simpson család moziváltozata és egy sikeres Jim Carrey-komédia Carrey nélküli folytatása kel birokra a mozikban a héten. Aki pedig felnőttesebb filmet szeretne, megnézhet egy némi késéssel befutott cseh fesztiválkedvencet.
Vágólapra másolva!

The Simpsons Movie - 2007

Miről szól? Homer Simpson véletlenül mérget önt a springfieldi folyóba, aztán teperhet, hogy megmentse a pusztulástól a várost és családját.

Ki a rendező? A népszerű tévésorozat egész estés változatának kormányzását David Silvermanre bízták, aki a kezdetektől a sorozat alkotógárdájába tartozik, emellett a Szörny Rt. társrendezője is volt.

Kik a szereplők? A citromsárga család és a sorozatból ismert többi figura.

Kinek ajánljuk? A sorozat szerelmesei imádni fogják, de most még azok is egy csapásra megszerethetik Simpsonékat, akiknek eddig a sorozat valamiért kimaradt.

Mit mondunk még a filmről? Tizennyolc év alatt kiforrott karakterek, ezerszínű és -szagú poén, valamint Springfield városka pontos földrajzi meghatározása. Simpsonék többméteresre dagadnak, és beveszik a mozivásznat. Remek film. Olvasd el kritikánkat!