Elektra összeszűri a levet Kovac dokival

Vágólapra másolva!
Jennifer Garner, az Alias tévésorozatból és a Hirtelen 30 című vígjátékból ismert formás szépség a Vészhelyzet jóvágású sebészével kacérkodik. Románcuk részletei már az interneten is megtekinthetőek.
Vágólapra másolva!

A 32 éves színésznő nemrégiben fejezte be az Elektra című film forgatását, amelyet a korábban tévésorozatokat és az X-akták mozifilmet rendező Rob Bowman jegyez. Az Elektra a Daredevil - A fenegyerek című képregényfeldolgozás női főszereplőjének egész estés filmje, amelyben Garner kisasszony látványos harci jelenetekben látható. Az akciófilm bizonyára magyarázatot szolgáltat arra is, hogyan tér vissza a halálból a szuperhősnő.

A Marvel-univerzum mitológiája szerint Elektra és az X-Men tagjai közé tartozó Farkas (Wolverine) - akit Hugh Jackman alakított az X-Men első és második részében - egymásba szeretnek, s később gyermekük is születik. Mivel folynak az előkészületek Farkas saját egész estés filmjének elkészítéséhez, nagyon valószínű, hogy Elektrát viszontlátjuk még a vásznon.

Az akciófilmben Garner partnerei a Vészhelyzet Kovac dokijaként ismert Goran Visnjic, a Sólyom végveszélyben és A hazafi című történelmi filmekből ismert Jason Isaacs és a K1 nevű harci sport oszlopos versenyzője, a közel két méter magas izomkolosszus, egykori amerikai focista Bob Sapp lesznek. Sapp egyébként nem először áll kamera elé, korábban szerepelt Miike Takasi Izo című alkotásában is.

Az Elektrá-t 2005-ben mutatják majd be, addig meg kell elégedni a látványos harci jeleneteket ígérő előzetessel, amely már elérhető a világhálón.