Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Szerelem a végzeten
Színes, feliratos romantikus filmvígjáték



Ajánlat:
A film honlapja

Vesszőfutás
Színes, feliratos svéd filmvígjáték

Anders a nagy nap reggelén tehát egy szál karórában ébred, mely azt mutatja: a szertartás 120 perc múlva kezdődik. A meztelen férfinak nincs más választása, eszeveszett rohanásba kezd, ám helyzete egyre kilátástalanabb, mert úgy tűnik, egy pucér férfinak senki sem akar segíteni. Anders végül lekési az esküvőt, ám a sorstól újabb és újabb lehetőséget kap, hogy bebizonyítsa: megérdemli a lány kezét.

Ajánlat:
A film rendezőinek vesszőfutásáról készült videofelvétel

Kiképzés
Színes, feliratos amerikai thriller

Los Angeles gonosz város. Alonzo Harris (Denzel Washington) gonosz rendőr. A kábítószerosztály nyomozójaként azt tanulta, hogy ha nem kerekedik az utca fölé, akkor az gyűri maga alá őt. A törvényenkívülieket a törvényen kívül akarja legyőzni. Hisz benne, hogy ez teszi őt jó rendőrré, és hisz benne, hogy ezt a leckét kell továbbadnia a rábízott kezdő rendőrtisztnek, Jake Hoynak (Ethan Hawke) is.

Első közösen szolgálatban töltött napjuk alatt megmérkőznek néhány kábítószer-kereskedővel, bonyolult összeesküvést lepleznek le, gyilkosságba keverednek, és ölniük kell, ha életben akarnak maradni. A Jó és a Rossz egy oldalon harcol. Kezdetben legalábbis azt hiszik. Ám nem biztos, hogy végül nem fordulnak majd egymás ellen. A filmben nyújtott alakításáért Denzel Washingtont a legjobb főszereplő, Ethan Hawke-ot a legjobb mellékszereplő Oscar-díjára jelölték.

Ajánlat:
A film honlapja

Kísértések
Színes magyar film



Ajánlat:
A Budapest Film honlapja

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről