Snoop Dogg pornósikerei

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ez pedig mint sejthető, bizony pornófilmeket jutalmaz, és Snoop szerepel is a kifejező című "Doggystyle"-ban.

Persze nem pornójelenetekben. A sztárt a felvezető részekben láthatjuk rappelni és jópofizni a film szereplőivel.

A "Doggystyle" a legjobb zenéért és a legnagyobb példányszámban elkelt filmért járó díjakat is elnyerte. Snoop keze jócskán benne van a film elkészítésében, a film zenéjét ugyanis az általa befuttatott Tha Eastsidaz készítette, és a szereplőket is ő válogatta.

A Tha Eastsidaz 11 eddig kiadatlan száma is elhangzik a különböző jelenetekben. Hogy számokat írjanak egy pornófilmhez, az meglehetősen szokatlan dolog. Persze szokatlan az is, hogy egy ilyen neves rapper pornófilmben szerepeljen, és valószínűleg pont ezek a különlegességek vezettek a film hallatlan sikeréhez és eladási statisztikáihoz.

A különelőadás persze a díjátadáson sem maradhatott el. A show Las Vegasban, a Venetian Hotelben zajlott, ahol Snoop Dogg 70 legközelebbi barátjával jelent meg.

Miután nem akarták korán otthagyni a partit, bevették magukat a tetőtérbe, és gondoskodtak arról, hogy a szobájukba csak nők juthassanak be. Az azonban egy pornószínészé volt, aki miután többször is kidobták saját szobájából, az őröket hívta, akik elvezették a renitens csapatot.