Posh Spice Hollywood felé kacsintgat

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIVictoria Beckham, a Spice Girls tündöklése idején sem azzal vált híressé, hogy kimagasló teljesítményt nyújtott a színpadon. Minthogy azonban a lánycsapat berobbanása egybeesett azzal a poptörténeti korszakkal, mely az image-et helyezte előtérbe a tehetséggel szemben, Posh Spice hamarosan Nagy-Britannia fényesen ragyogó csillaga lett. Bár az öt lány közül ő vállalt a legkisebb énekesi feladatot a dalokban, a magazinok címlapján az ő arca mosolygott a legtöbbször.

Karrierje (!) szempontjából kétségtelenül az volt a legjobb húzás, hogy férjhez ment David Beckhamhez, és példát mutatott a fiataloknak a családi élet harmonikus szépségéről. Most azonban, hogy férje a Real Madridhoz szerződött, és ezzel magára vonta a világ figyelmét, ismét előtört belőle szerepelhetnéke. Minthogy azonban a szólóénekesi karrierje egyszer már derékba tört, most más kihívások foglalkoztatják: titokban hollywoodi dicsőségre vágyik.

Már szóba is került egy filmszerep, amelyre talán alkalmas lenne: az 1968-as The Producers című film feldolgozásának egyik figurája landolhat nála. Rosszmájú szakmabeliek szerint ez volna csak Victoria számára a testhezálló feladat, mert a készülő produkció minden idők legrosszabb történetének adaptációja lesz. Poshnak pedig már tapasztalata is van: igaz, önmagát alakította, de egy hozzá hasonló filmben, mely a Spice Girls életét dolgozta fel.