Mark Wahlberg, a modern Indiana Jones

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Mark Wahlberg szinte még el sem készítette a The Italian Job című krimit, ismét a Paramount Pictures filmstúdió égisze alatt dolgozik.

A The Adventures Of Wyatt McHenry című akciófilm Rick Gibb kiadás előtt álló regénysorozatának első kötetéből készült. A gyártók szerint a túlélőtúrák szervezésével és vezetésével foglalkozó címszereplőnek minden esélye megvan arra, hogy nevét ugyanolyan kultusz övezze, mint annak idején Indiana Jonesét. Az Icon Productionshoz tartozó Mel Gibson és Bruce Davidson lesznek a film a producerei (Wahlberg produceri irodájával, a Leverage Managementtel közösen), akik reményei szerint az alkotás egy többrészes sorozat első epizódja lesz majd.

Az énekesből színésszé avanzsált Mark (aki korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Reneszánsz ember vagy a Boogie Nights) bemutatás előtt álló filmje, a The Italian Job egy 1969-es produkció újraforgatott változata, ahol Michael Caine egykori szerepében tűnik fel Edward Norton, Charlize Theron és Donald Sutherland mellett. Mark egy rablóbanda főnökét alakítja, aki forgalmi dugót idéz elő, hogy könnyebben elmenekülhessen a bűntett helyszínéről.