Jackie Chan fél a víztől

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Jackie Chan, számtalan akciófilm főhőse, a küzdősportok mestere nemrégiben felfedte érzékeny pontját: bevallotta, hogy nagyon fél a víztől.

Az Új csapás című produkció második részének, a Shanghai Knights-nak egyes jelenetei komoly megpróbáltatást okoztak Jackie Channak, aki híres arról, hogy az akciójelenetek során nem szívesen engedi át szerepét a kaszkadőröknek.

Sikerkönyvek akciós áron a Fókusz Online-tól!http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/kategoria.html?kat.id=CA1148&tag=1

"Volt néhány nagyon kemény jelenet, amelyben a víz is jelentős szerephez jutott. Három napon át forgattuk, mire sikerült felvennünk őket. Nem brillírozok, ha víz van a közelemben. Megijeszt. Nem tudom, miért, de nagyon félek tőle" - nyilatkozta Chan, és egyben köszönetet is mondott a film készítőinek, amiért a nehézségek ellenére is beleegyeztek abba, hogy Jackie maga vegyen részt az akcióban, még ha a jelenetek feszélyezik is.

Jackie Chan az IMDb-nhttp://www.imdb.com/Name?Chan,+JackieJackie Chan fotógalériahttp://www.afn.org/~ejw/jackie.html

"Türelmesek voltak. Hagytak időt arra, hogy kellően ráhangolódjak a jelenetekre. Ha ehhez még három napra volt szükségem, akkor még három napig dolgoztunk rajta. Ha több pénz kellett, szó nélkül megkaptam. Azt tehettem, amit csak akartam, és ez jelentősen megkönnyítette a dolgomat" - nyilatkozta Jackie a filmről.