Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fincher váltja Fred Durstot

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

David Fincher a Pánikszoba című filmje után kétéves pihenőt tervezett tartani. Legközelebbi munkájának a Mission Impossible 3 rendezését tűzte ki, melyet 2004-ben a Rendezvous with Rama című alkotás követ. A sűrű év előtt azonban mégsem lesz ideje alapos feltöltődésre. A napokban vállalta el ugyanis, hogy barátjától, Fred Dursttól átveszi a Lords of Dogtown című produkció rendezését, melyet még 2003-ban le kell bonyolítania.

A 70-es évek kaliforniai görkorcsolyás bandáit bemutató filmnek eredetileg a produceri munkálatait vállalta magára Fincher, és ebbéli minőségében ő maga kérte fel a Limp Bizkit frontemberét rendezőnek. Tudta ugyan, hogy Durstnak nincsenek még valódi tapasztalatai (csupán pár perces videoklipeket tudhat maga mögött, és azokból sem sokat), de megbízott benne. A film forgatókönyvét viszont egy gyakorlott filmesre bízta: Stacy Peralta már több dokumentumfilmben (Dogtown, Z-Boys) dolgozta fel a témát, melyek afféle előtanulmányként is szolgálhatnak a produkcióhoz.

www.davidfincher.nethttp://www.davidfincher.net/Fincher rajongói oldalahttp://www.geocities.com/Hollywood/Land/1873/Külső linkhttp://

Bár Fred Durst a Lords of Dogtown-ból kiszállt, David Fincherrel való együttműködését nem szakítja meg: a Runt című forgatókönyv megfilmesítését tervezik közösen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről