Eltűnt Bruce Willis kaszkadőre

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Tears of the Sun felvételei a befejező stádiumhoz érkeztek, amikor az egyik jelentben 9 kaszkadőr ejtőernyős ugrására került sor. A kaszkadőröknek Los Angelestől 180 mérföldre, a Pismo strandon kellett volna földet érniük, ám közülük ketten nem érkeztek meg a kijelölt területre. Feltételezések szerint őket hátára kapta az erős szél, és a californiai partoktól mintegy 300 mérföldre repítette. Az egyik kaszkadőrt sikerült megtalálnia a parti őrségnek, ám a Bruce Willist helyettesítő Michael Barber nyomtalanul eltűnt. Immár napok óta hiába keresik, és feltételezhető, hogy testét a hullámok nyelték el.

Forrás: MTIA tragédia idején sem a sztár, sem Antoine Fuqua rendező nem tartózkodott a helyszínen. A produkciót gyártó Revolution Studios nyilatkozatban fejezte ki fájdalmát és együttérzését: "Mélyen megrendített bennünket a tragédia. Michael Barber családját természetesen gondoskodásunkkal és imáinkkal támogatjuk. A szörnyű esetnek mindnyájan részesei vagyunk." A produkciós vállalat együttműködéséről biztosította a nyomozókat is.

A Tears of the Sun forgatása a végéhez érkezett. A történet egy elit kommandósról szól (Bruce Willis), akit a nigériai őserdőbe küldenek egy doktornő megmentésére (Monica Bellucci). Az orvos azonban csak azzal a feltétellel tart a kommandóssal, ha az további 70 foglyot szabadít ki a rabságból.