Winona Ryder nem fellebbezhet

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Winona Rydert tavaly decemberben tartóztatták le egy beverly hills-i üzletben, ahonnan hatezer dollár értékű ruhát próbált kicsempészni. A bíróság eljárást indított Ryder ellen, kiegészítve a fő vádpontot illegálisan kiváltott gyógyszerek birtoklásával. A motozás során ugyanis nagy adag morfiumtartalmú fájdalomcsillapítót találtak a sztárnál.

Most folytatódik a színésznő pere azután, hogy a bíróság visszautasította Winona ügyvédjének indítványát az vád elejtésére. A sztár jogi képviselője, Mark Geragos azt szerette volna bebizonyítani, hogy a Los Angeles-i kerületi ügyvédi iroda az ügy kezdete óta szándékosan próbálta meg megalázni védencét.
Az eljárás elsősorban azért húzódik december óta, mert a vád nem egyértelmű: az ügyészség a bolti rejtett kamerákra támaszkodva vádolta be Rydert, de időközben kiderült, hogy a felvételen nem látszik, hogy a színésznő bármit is eltulajdonítana. Ha a bíróság elítéli Winonát, akkor három év nyolc hónapos börtönbüntetés vár rá.

Winona Ryder fotógalériahttp://http://www.actressarchives.com/winona/Ki a legszebb külföldi színésznő?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=32880