Szextázis

Vágólapra másolva!
Megjött? Elment? Hogy is van ez? A nemi élettel és a szex lelki oldalaival kapcsolatos kérdéseidet nincs kinek címezd? Segítünk!
Vágólapra másolva!

Felvilágosításért, tanácsokért fordulj hozzánk. Dr. Tóth Emese és Lengyel Sándor szexológus készséggel válaszolnak a témával kapcsolatos kérdésedre, legyen szó akár a fogamzásgátlásról, hormonális változásról vagy éppen szerelmi bánatról.

Levelet az [email protected] címre küldhetsz. Arra kérünk, hogy problémádat lehetőség szerint röviden vázold fel leveledben, és töltsd ki a levél tárgya mezőt is!

A legfrissebb válaszokat itt olvashatjátok.

(Az olvasói levelekben felvetett problémát és a tanácsadó válaszát - a levélíró azonosíthatóságára utaló adatok titkosításával - szerkesztett formában megjelentetjük ezen az oldalon. Amennyiben olyan bizalmas kérdésed van, amelyre kizárólag személyes választ vársz, kérjük, leveledben jelezd. Leveledben jelezd továbbá nemedet és életkorodat is, ugyanis ez megkönnyíti a válaszadást.

Az olvasó által feltett rövid kérdésre - a tényállás teljes feltárásának hiányában - kizárólag általános jellegű tanácsot tudunk adni. A konkrét probléma részletes és pontos ismeretének hiányában, illetve az esetleges téves adatközlések miatt a szakember által felvázolt megoldási javaslatokért, illetve az azokkal összefüggésben keletkezett károkért sem a pszichológus, sem az Axelero Rt. nem vállal felelősséget.

Amennyiben a fentieket elfogadod, felteheted kérdésed. Az [email protected] címre beérkező leveleket szakértőink a következőképp válaszolják meg.
Tanácsadóink mindenkinek 3-5 napon belül személyes választ küldenek. Azon olvasóink is kapnak személyes választ, akik nem kérték, hogy csak privátban válaszoljunk nekik. Ha a levélírás után a fenti időn belül nem kaptál választ, kérjük, küldd el még egyszer kérdésed a tanácsadónak.