Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Arról, hogy mi is a trendi, ha ragyog a nap

Vágólapra másolva!
Megkérdeztünk néhány divatszakértőt, és ha eddig nem is, most már egészen biztosan mindent tudunk arról, hogy idén tavasszal hogyan lehetsz a legmenőbb a menők között is - legalábbis ami az öltözködést illeti. Lejárt lemez a nejloning, viszont nagyon menő a focimez.
Vágólapra másolva!

Általános vélemény, hogy a fiatalok körében a sportos, lezser ruhadarabok a legnépszerűbbek, a divattervezők így hát tavasszal is főleg erre a vonalra mentek rá. A kedvenc márkáink legújabb darabjai között is túlteng a lazaság.

Az anyagok közül természetesen a pamut a nyerő, ha másért nem, hát az izzadás lehető legminimálisabbra csökkentése miatt mindenképp. Tavasszal is ajánlott, de nyáron szinte kötelező minél több pamutpólót beszereznünk. Kellenek a pólók, hogy legyen miben (foltmentesen) a városban, a focipályán vagy a réten rohangásznunk. Netán a busz után - na ekkor különösen hasznos, ha nem mondjuk egy (nem is olyan rég még szintén nagyon trendinek számító) szűk nejloningben feszítünk.

Az AbOrignial divattervező munkatársai szerint az idei nyarat az élénk színek jellemzik majd. Sportos ruhák élénk színekben - ez tehát a tökéletes kombináció, mint ahogyan az a képeinken is látszik.

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről