Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bankban tehénkedett

Vágólapra másolva!
Egy németországi bankban különös vendég okozott galibát a minap. A békés boci egyszerűen besétált az ajtón, miután megunta az esküvőt, ahol pedig díszvendégnek számított: neki kellett volna tejet adnia a megszomjazott násznépnek.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
"Megjött már az átutalásom?"

Arról persze nem szólnak a hírek, hogy ezen a németországi esküvőm miért akartak éppen tejet inni a vendégek, mikor ismerünk sokkal autentikusabb italokat is egy efféle eseményre. Mindenesetre a tehénkét a bő folyású tőgyei miatt meghívták, akinek azonban nem nagyon jött be a mulatság.

Elindult hát körülnézni a városban (Wunstorf, egyébként), amit a feltehetőleg átszellemült boldogságban úszó vendégsereg valahogy nem vett észre. Pedig nem hinném, hogy túl gyorsan lépett meg...

Ahogy sétafikált a városkában, egy bank épülete és bejárata tetszett meg neki. Hogy nem tűnt föl senkinek, hogy vajon mit kóricál az utcán egy németországi városban egy tehén? Még ha Indiában lennénk, ahol szent állat a szarvasmarha; ha a legforgalmasabb út közepére tehénkedik, akkor is engedelmesen kikerülik. Ha belekérődzik a zöldséges pultjába, imára térdepelnek.

A bank szóvivője azt nyilatkozta, hogy rettenetesen sajnálják, hogy nem tudtak üzletet kötni a bocival. Pedig mint mondta, ritka az ilyen barátságos ügyfél náluk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről