Folyt a kocsijából az üzemanyag, erre képes volt ezt tenni Gyulán

rendőrség vad
Vágólapra másolva!
Folyni kezdett az üzemanyag egy autóból Gyulán, erre a tulajdonosa otthagyta egy parkolóban.
Vágólapra másolva!

A gyulai rendőrkapitányságra február 5-én este érkezett bejelentés arról, hogy olaj került az útra. A rendőrök kiderítették, hogy egy kamera felvette az autót: ketten beleültek, elindultak, de valami folyt belőle.

Eközben a városi utakat kezelő cég egyik szakembere intézte az aszfalt takarítását, este fél 10 körül szólt a járőröknek, hogy az egyik parkolóban áll egy üres autó, amiből folyik az üzemanyag. Kiderült, hogy ugyanazt az autót találta meg, amelyikről a rendőröknek kamerafelvételük volt.

A rendszám alapján azonosították a kocsi vezetőjét, aki már nem volt Gyulán, de rögtön visszaindult a városba, hogy rendezze a történteket. Elmondta, hogy

aznap hozta el a szervizből az autót, majd amikor a műszerfalon megjelent a felirat, hogy azonnal le kell állítani, leparkolt vele, és egy munkatársával vitette tovább magát.

Elmulasztotta jelezni a rendőrségnek vagy a közútkezelőnek, hogy beszennyezte az utat, és nem próbált gondoskodni arról, hogy letakarítsák az aszfaltot. A közelmúltban is történt hasonló eset Békésben, akkor a gázolajra eső esett, emiatt anyagi káros balesetek történtek. A gyulai rendőrkapitányság a mostani eset miatt is szabálysértési eljárást indított.