A futárral együtt lopta el a pizzaszállító autót Egerben, ijedtében egy falnak hajtott vele - fotók

pizzás
Vágólapra másolva!
Egy férfi ellopta egy pizzafutár autóját, majd segítségnyújtás nélkül elrohant, miután összetörte.
Vágólapra másolva!

Egy 34 éves férfi arra figyelt fel még 2021 novemberében Egerben, hogy a közelében megállt egy pizzaszállító autó, amelynek sofőrje a kocsiból kiszállva hiába kereste az ételszállítmány megrendelőjét. A férfi ezt kihasználva beült a kormány mögé, majd onnan ajánlotta fel, hogy segít megkeresni az illetőt.

E szavak kíséretében beindította a motort, így az ételszállítónak nem maradt más lehetősége, mint gyorsan beugrani az anyósülésre. Amint az ajtó becsapódott, a férfi a gázra taposott, és céltalanul száguldozni kezdett a környező utcákon. Hamarosan meghúzott egy parkoló autót, amelyről letört a visszapillantó tükör, berobbantva a száguldó autó jobb első üvegét.

Forrás: Ugyeszseg.hu

A jogosítvánnyal nem rendelkező önkéntes sofőr ettől úgy megrémült, hogy néhány bizonytalan mozdulat után a kocsit nekivezette egy közeli ház falának. A balesetben a pizzafutár súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek miatt csak négykézláb tudott kimászni a roncsból.

Forrás: Ugyeszseg.hu

A férfi látta ezt, de nem segített, ehelyett elfutott a helyszínről. A rendőrség a történtek után nem sokkal megtalálta az elkövetőt, akit a bíróság később letartóztatott. A korábban több lopást elkövetett férfi jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll, az ügyészség beismerő vallomás esetén három év fegyházbüntetést, két év közúti járművezetéstől eltiltást és három év közügyektől eltiltást indítványozott vele szemben.