Videón, ahogy az M6-oson elaludt egy sofőr, mögötte két gyerekkel

2018.02.14. 09:09

Pécs felé haladtak, amikor az apa elaludt a volán mögött.

Két fiával utazott az M6-oson Pécs felé egy 43 éves férfi, amikor a nagy melegben elaludt a volánnál - írta a 24.hu. A fedélzeti kamera felvételén jól látható, ahogy az elején még 130 km/h-val hajt, ekkor viszont elszundíthatott, mert egyre gyorsabban ment, csúcssebessége 163 km/h volt, majdnem belehajtott az előtte haladóba.

Ez nem történt meg, de lehajtott az útról, éppen azelőtt, hogy nekirohant volna a szalagkorlátnak. Éppen ennek a külső oldala lassította le végül a füves területen. Közben szerencsére az útjelzőtáblát sem találták el, valamint még a segélyhívó előtt megállt az autó.

Bár a Volvo XC90-es komolyabban megsérült, az utasok karcolások nélkül megúszták az esetet. A 43 éves magyar férfi később úgy nyilatkozott, hogy nagyon meleg volt, éppen ebéd után volt fiaival. 

Azt hiszem, úgy 14-15 másodpercre alhattam el, akkor keltem fel, amikor az autó megállt, de a fiam, aki ébren volt, úgy érezte, egy örökkévalóságig tartott. Az első gondolatom egyből a gyerekeim voltak. Csak aztán jöttem rá, hogy se velük, se velem nem történt semmi" - idézte a felvételt hónapokig kerülgető férfit a Daily Mail.