Magyar abszurd, nem hiszi el, hogy épült új út Pilisvörösváron

2017.11.14. 10:18

Kényszermegoldás született egy pilisvörösvári útépítés során, a polgármester közleményt adott ki.

Még meg sem száradt az aszfalt a Báthory utcai új úton, még le sem vonultak a gépek, de egyesek máris elkezdték a gúnyolódást abban a szent meggyőződésben, hogy az önkormányzati képviselő-testület tagjai és a polgármesteri hivatal dolgozói mind eszement idióták" - kezdte közleményét Pilisvörösvár polgármestere a Báthory utcai útépítésről.

Forrás: Pilisvörösvár.hu

A furcsa helyzet oka, hogy az egyik ingatlan tulajdonosa papíron leadta ugyan a szükséges területet, de a valóságban a kerítését és a közterületté vált telekrészen lévő garázsát nem bontotta le, és egy a föld alatt, a közterületen lévő tartályt sem bontott el. Egy másik ingatlan tulajdonosa nem is adta le a közterületet.

Forrás: Pilisvörösvár.hu

A bírósági eljárás évekig tarthat, az önkormányzat ezért úgy döntött, hogy megépíti az utat az engedélyezett terveknek megfelelően ott, ahol lehet, a maradék részek megépítését pedig a fenti két ingatlannal kapcsolatos jogi rendezés utánra hagyja.

Az elvileg lehetséges 501 méterből így most megépült 385 méter út. Saját forrásból (uniós támogatás nélkül), 44,9 millió forintért.