Véletlenül bukott le a dísztárcsákra szakosodott tolvaj

dísztárcsatolvaj
Vágólapra másolva!
Újonnan egyáltalán nem olcsó a gyári dísztárcsa-garnitúra, nem véletlenül van használtan is nagy kereslet rá az interneten. Ebben láthatott üzletet egy szombathelyi tolvaj, akit a parkolókban sohasem értek tetten, egyszer azonban rossz felé autózott a zsákmánnyal.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábbi hírünkben beszámoltunk, Balatonfűzfőn elkaptak egy férfit és egy fiatalkorú nőt, akik autóemblémákat loptak, a jelek szerint szórakozásból. A megkárosított tulajdonosok szemszögéből nézve hasonlóan bosszantó rongálássorozatot jelentettek most Szombathelyről, de teljesen más indítékkal.

Forrás: Police.hu

Egy közúti rutinellenőrzésen akadt fenn egy 24 éves kemenessömjéni férfi, és átvizsgálásnál az autójában 13 garnitúra gyári dísztárcsát találtak. Azzal védekezett, hogy az ország különböző piacain vásárolta őket, de ezután az otthonában is házkutatást tartottak, és öt további 26 különböző márkájú tárcsaszettet találtak. Mindet roncsolás nélkül szedte le.

Forrás: Police.hu

A gyanúsított beismerő vallomást tett, és most szabadlábon védekezik. Nincs nyilvános információ arról, hol adta el a dísztárcsákat, arról viszont igen, hogy estefelé és éjszaka, általában a szombathelyi Derkovits és Joskar-Ola lakótelepek parkolóiban, illetve bevásárlóközpontok környékén lopta őket. A rendőrség várja a károsultak jelentkezését.