Vágólapra másolva!
A Citroën luxusmárkája alaposan átszabta a kompakt modell külsejét, és már terepes változat is van.
Vágólapra másolva!
Az új orr alapján könnyű felismerni Forrás: DS

A ráncfelvarrás utáni DS 4-et könnyű lesz megkülönböztetni a régi változattól, mert teljesen lecserélték az orr-részt: új LED-es fényszórókat és hűtőmaszkot kapott a kocsi. A Crossback nevű új, terepes verzió futóműve 3 centivel magasabb, emellett műanyag védőelemeket is kapott, amelyek a karcoktól óvják a fényezést. Újdonság a DS 4-nél a kéttónusú fényezés bevezetése, összesen 38 színkombináció összeállítása lehetséges.

DS 4 Crossback Forrás: DS

Az új, 7 colos érintőképernyős menürendszer már Apple CarPlay kompatibilitást is kínál, de az autó szinte összes funkcióját is erről lehet vezérelni. Ez lehetővé tette, hogy a középkonzolon 12-vel csökkentsék a gombok számát. Megjelent az extralistán a tolatókamera, a kulcs nélküli rendszer és a holttér-figyelő is.

A hátsó ablakot ezután sem lehet lehúzni Forrás: DS

A frissített DS 4-est háromféle benzines és háromféle dízel turbómotorral gyártják, a teljesítményskála 120-210 lóerőig tart. A terepes Crossback változat csak a 120 lóerős 1,6-os dízellel vagy a 130 lóerős 1,2-es benzinessel lehet majd megrendelni a novemberi piaci bevezetés után.