James Bond veteránját lebontotta egy béna Astra-sofőr

Vágólapra másolva!
Az Aston Martin DB5 nem szimplán egy gyönyörű régi sportautó, hanem ez az egyik legismertebb filmes járműtípus. Most azonban nem kaszadőrök törtek össze egy DB5-nek látszó kamuautót, hanem egy valódi veteránnal karambolozott egy apa és a kisfia.
Vágólapra másolva!

Manchester repülőterének közelében törték össze az ikonikus szépséget. A baleset körülményeiről annyit lehet tudni, hogy egy Vauxhall Astra csattant bele a szabályosan haladó DB5-be, és a képek alapján alapos pusztítást okozott a nagyjából 1 millió font (kb. 440 millió forint) értékű autón.

Forrás: Autoevolution

Az ütközés erejét és a nem éppen mai szintű biztonsági felszereltséget mutatja, hogy az Aston Martin sofőrje és a vele utazó 4 éves kisfia is kórházba került könnyebb sérülésekkel. Van remény az Aston martin helyreállítására, de annyi biztos, hogy csillagászati összegekbe fog kerülni, hiszen bőven akad cserélni való elem rajta. Nem kizárt persze, hogy a mostani tulajnak elmegy a kedve tőle, és a munka már az új gazdára vár.

Forrás: Autoevolution

Ugyanilyen DB5-öst láthattunk a legutóbbi James Bond filmben, ott Daniel Craig ellenfelei előbb szitává lőtték, majd felrobbantották a kupét. Pontosabban egy annak látszó épített autót...