Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itt a remek alkalom, hogy beüljön egy raliautóba

Subaru 360 fokos videó
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a 3D zsákutcába futott, de már itt van a sarkon az új őrület, a 360 fokos videó. Ezzel kedvünkre beállított szögből nézetből élvezhetjük a felvételeket, a Subaru már egy látványos demóvideót is kiadott.
Vágólapra másolva!

Különleges, az iparág első Peer-Thru technológiájú 360 fokos videóját készítette el a Subaru. A megoldás nem csupán a teljes gömbpanorámát teszi lehetővé, hanem akár egy autó tetején is átláthatunk vele.

Forrás: Subaru

A most publikált felvételt a 2015-ös Rally Amerika Bajnokság két versenyzője, David Higgins és Craig Dew autóján vették fel, akik a Michigan szakaszt teljesítették, amit meg is nyertek és mellesleg veretlenül állnak a szezonban. Rob Weir, a Subaru marketing igazgatója elmondta, hogy ez a technológia közelebb hozza a nézőt a vezetőüléshez.

Az újfajta videókat a YouTube-on, a Facebookon és a saját, mobiltelefonos appjukban is meg lehet nézni, utóbbi az AppStore és a Google Play áruházból egyaránt letölthető. Érdemes megnézni a felvételt, mert még speciális VR szemüveg nélkül is olyan hatást kelt, mint ha egy szimulátort látnánk.

Ha saját maga szeretné forgatni a kamerát, szétnézni az úton és az utastérben, kattintson erre a linkre!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről