Balesettel végződött a kisautó és a furgon csatája

előző kisbusz
Vágólapra másolva!
Az év legtöbb napján lehetőség van arra, hogy hétköznapi autósok is használhassák a legendás versenypályát, a Nürburgring-Nordschleifét, akár egy Fiat Ducatóval is. A száguldó teherautó azonban félelmet válthat ki a kisebb autók vezetőiben, amint az az alábbi videón is megfigyelhető.
Vágólapra másolva!

Meglehetősen furcsa látvány egy Fiat Ducato furgont látni a világ egyik leghíresebb aszfaltcsíkján, de a szabályok az ilyen autókat is engedik felhajtani a több mint 20 kilométeres versenypályára. A gond akkor kezdődött, amikor a meglehetősen dinamikusan hajtó Fiat-sofőr utolért egy Citroen Saxót, ami meglepő módon még a furgonhoz viszonyítva is lassúnak bizonyult. Ilyenkor alapvető előírás, hogy el kell engedni az erősebb járművet, de a kisautó sofőrje inkább bizonyítani akarta, hogy ő az ügyesebb.

Nem sikerült, néhány kanyar után túlkormányzottá vált a kis Citroën, amitől nekicsapódott a palánknak, illetve meg is pördült, szerencsére a borulást azért megúszta. Az eset olyan hirtelen történt, hogy a hátul jövő kamerás autó is majdnem belefutott a furgonba, úgyhogy akár ráfutásos baleset is lehetett volna az esetből.