Soha nem látott ötlet egy autógyártótól

fabia fólia
Vágólapra másolva!
Aprópénzért dekorálható ki macskás vagy családi fotókkal az új Fabia.
Vágólapra másolva!

Nagyon jól sikerült kisautó lett az új Skoda Fabia, de a belsejének volt egy nagy hibája: hogy a kesztyűtartó fölött hatalmas, feleslegesen nagy dekorfelület éktelenkedett, amely különösen fehérben volt látványos. Jó kérdés, hogy eredetileg is így tervezték-e vagy utólag jött az ötlet, mindenesetre a Skoda máris kínál megoldást a felület egyedivé tételére.

Egy külön erre a célra létrehozott oldalon a Fabia-vásárlók szervizben vagy akár házilag is könnyen felhelyezhető, és ugyanilyen könnyen eltávolítható egyedi fóliákat készíttethetnek maguknak, hogy valami életet vigyenek az óriási felületbe. A nagy dobás, hogy nemcsak a gyári mintákból lehet választani, családi, macskás vagy akármilyen fotót is fel lehet tölteni, amelyből a Skoda elkészíti az egyedi fóliát.

Forrás: Skoda

A szolgáltatás egyelőre csak Csehországban és Németországban érhető el, de hamarosan további európai országok, várhatóan Magyarország is csatlakozik a programhoz. A csehországi ár hatezer forint körül van, ebben a fólia legyártása és a szállítási költség is benne van.